kolvereid.no
kolvreMIX


Oversikt foreninger
ADHD lokallag Ytre Namdal
Nord-Trøndelag forening for ADHD lokallag Ytre Namdal.

Foreningen vil jobbe for alle som har, har med, jobber med barn og unge som har ADHD/ ADD for felles forståelse av denne diagnosen, slik at vi alle får en best mulig kvalitetsfylt hverdag.
Hvis du ønsker å bli medlem, gjør du det raskest ved å ringe tlf 67128585 og meld deg inn i hovedforeningen. Du får da tilsendt forskjellige brosjyrer og bladet Stå på. Du blir også automatisk medlem i både fylkeslag og lokallag uten ekstra kostnad.

Etter friluftstreffet ved Løvsetbukta, er det kommet ønske om en kveld for bare de voksne. Det skal vi ordne. Vi i styret vil gjerne ha flere innspill og ønsker som det er behov for. Har også fått forespørsel om bestemorkveld. Det skal vi også få til. Skal få beskjed om tidspunkt når vi har hatt neste styremøte. Ledern.

1.12-06 Hei. En litt sen oppdatering fra siste styremøte som vi hadde midt i november.
Først ble vi enige om å ha en foreldrekveld nå før jul, men etter litt tenking så kom vi fram til at aktivitetsnivået til de fleste kanskje er litt større enn vanlig for de fleste nå like før jul. Så vi tar det ca midt i januar. Det skal være kun for foreldre. Skal legge inn dato når jeg har snakket med utleier. Likedan skal vi ha en besteforeldrekveld ganske fort. Jobber med å få i en foreleser til det, så her kommer også dato og sted med en gang vi har det klart.. Her kommer vi til å ha påmelding fordi vi skal leie foreleser.
Ellers så er det gledelig at kursdagen til lærerne inneholdt bl.a hvordan tilrettelegge skoledagen og undervisningen for elever med bl.a ADHD/ ADD. Frøydis

ONSDAG 24.01-07
Medlemsmøte på Frivillighetssentralen kl 18.00.


KONTAKTINFORMASJON:
Leder: Kirsti NygårdAdresse: Stokkstrandhaugveien 8
7900 Rørvik
Tlf.: 97009637E-post: kirsti.nygaard@gmail.no
Hjemmeside:
Ansvarlig for oppdatering av :
AKTUELT:
Ble Avlyst!!
26.9.2007
Det er med stor beklagelse at vi måtte avlyse familietreffet 22.09

DVD- filmer til salgs
13.7.2007


Familietreff i aug/sept
3.6.2007
Vi har planlagt et familietreff enten i siste lørdag i august eller første lørdag i september. Her skal det være aktiviteter for barna, grilling, kurs for de voksne og ungdommene som ønsker det.

May Britt Salkovitch kommer
6.3.2007

AKTIVITETER: