Gå tilbake til kolvereid.no


KONTAKTINFO:
Leder: Odd-Arne Urdshals (Send Sms Hvis Spm)
Post: 7970 Kolvereid
Tlf.: 90367886
E-post: oaurd@online.no
Reglement til Ribbecupen 4. juledag
Publisert: 02.12.2007

Her er reglementet for årets juleturing i Nærøyhallen

Hvis dere ser på vedlegg finner dere reglementet som vil være gjeldende for årets turnering i Nærøyhallen 28. desember.

Dette vil følges til punkt og prikke. Viktig at alle lag følger dette og tenker på "Fair play".

Husk dette skal være gøy selv om det er litt alvorlig også.

Ønkser alle lag lykke til.
............................................................

REGLEMENT - JULETURNERING 4. JULEDAG -07 I NÆRØYHALLEN

- Hvert lag kan bestå av maksimum 5 spillere.
- Som seniorspiller regnes den de som er født i 1992 og eldre. Det er mulighet å søke om dispensasjon, men vi understreker da at dispensasjonen kun gjelder for det laget som har fått innvilget denne.
- Klassene AA, spiller 5'r fotball: Keeper + 4 utespillere.
- I klassene AA deles lagene inn i 2 puljer på 6 lag.
- Det gis 3 poeng for seier og 1 poeng for uavgjort. 4-fire lag fra hver pulje går videre til sluttspill. Sjekk programmet for ditt lag. Sluttspill går samme dag.
- Ender to eller flere lag på lik poengsum i puljespillet, fastsettes rekkefølgen etter:
o 1. Innbyrdes oppgjør
o 2. Målforskjell
o 3. Flest scorete mål

- Ender kamper i sluttspillet uavgjort, avgjøres kampen i klassene AA slik; Det laget med flest hjørnespark går videre. Hvis uavgjort der også avgjøres det ved straffespark, først tre, deretter (hvis nødvendig) ett og ett inntil avgjørelse.
- Dersom finale ender uavgjort spilles det inntil 5 minutter tilleggstid. Står lagene forsatt likt gjelder overstående regel for klassen.
- Premie kun til seirende lag.
- Alle kamper, innledende serie spilles 1x10. Når veggur og automatisk sirene for kampslutt brukes, er kampen ferdig i det signalet (sirenen) for kampslutt begynner.
- Kvartfinaler spilles 1x10 min, semifinale 1x15 og finale 2x10 med pause.
- Innbytte kan skje under hele kampen fra oppmerket felt på lagledersiden. Spilleren som byttes ut må ha forlatt banen før ny spiller kommer inn. Keeper kan kun byttes ved stopp i spillet. Feilt innbytte fører til advarsel (gult kort).
- Ingen spiller kan delta på mer enn ett lag i hver klasse.
- Lagoppsett fylles ut og leveres sekretariatet senest 15 minutter før lagets første kamp. Av hensyn til speakertjenesten ber vi om at spilleren føres opp med draktnummeret.
- Laget som står oppført først i programmet stiller som hjemmelag til venstre for tidtaker, har ansvar for at det ikke oppstår draktkollisjon og tar avspark.
- Hvis et lag ikke er klar ved kampstart regnes kampen som tapt. (Resultat vil bli 2-0 og tre poeng til frammøtte lag i puljespill med sluttspill).
- Dersom en spiller får gult kort i klasseneAA, noteres dette og kampen fortsetter.
- Gult kort ved sklitaklinger.
- Ved Rødt kort blir spilleren utvist og kan ikke komme inn igjen + automatisk ilagt en kamps karantene. Laget kan erstatte den utviste spilleren etter 2 minutters effektiv spilletid etter tegn fra dommer eller tidtaker. NB! Utvist spiller kan ikke sitte på benken etter utvisning!!
- Dersom ballen berører taket eller hengende redskap stoppes spillet og ballen droppes rett under treffpunktet. Er dette innenfor straffefeltet trekkes droppen ut på 8-meterstreken (straffefeltstreken) rett foran mål.
- Mål kan gjøres direkte fra innkast.
- Keeper må kaste ballen ut. Ved målspark (Død ball) kan ikke keeper kaste ballen over midtbanen. Straff for dette blir inndirekte frispark tatt fra midtstreken
- Tilbakespillsregelen og 6 sekunders regel gjelder for målvakten.
- Det er innspark, ikke innkast når ballen har vært over sidelinjen. Innspark betraktes som indirekte frispark. Innsparket skal tas innen 4 sekunder, ellers kan dommer dømme innsparket andre veien.
- Det presiseres at skuldertaklinger og sklitaklinger, enten ballen treffes eller ikke, er forbudt. Straff : Direkte frispark, gult kort.
- Ved frispark skal motspiller være minst 5 meter fra ballen.
- Det benyttes 7-er mål. Straffespark taes fra eget merke 7 meter fra mål.
- Det skal spilles med innesko eller joggesko som ikke setter merker på gulvet i hallen. Utesko eller sko med svart såle må ikke benyttes. Lagleder er ansvarlig for at dette overholdes.
- Påmeldingsavgift må være betalt før laget spiller sin første kamp. Hvis ikke blir laget trukket fra turneringen.
- Protester må være skriftlig innlevert innen 30 minutter etter kampslutt. En jury på 3 personer (en person fra arrangøren og to personer fra deltagende lag som ikke er medlemmer av klubber som er involvert i protesten) vil behandle evt. protester.
- For øvrig følges NFF`s spilleregler for innendørsfotball.
- Vi understreker også at vi som turneringsadministrasjon kan fatte vedtak underveis i turneringen, dersom ikke overstående regler dekker behov for handling som dukker opp underveis i turneringen. Slike vedtak er det også mulig å protestere mot og da gjelder overnevnte protestregler. Slike endringer skal grunngies for de innvolverte skriftlig.
ANDRE:
Innkalling ekstraordinært årsmøte
29.4.2014
Styret i fotballgruppa i Kolvereid IL kaller med dette inn til ekstraordinært årsmøte
Trenere og lagledere 2014
25.4.2014

Treningstider
25.4.2014
Treningstider 2014
Årboka KIL Fotball 2013
20.11.2013
Årboka er nå sendt til trykking. Som i fjor inneholder denne endel intervju og ikke minst masse profilbilder. De som har kjøpt supporterkort vil få gratis årbok når den kommer fra trykkeriet. Om du ikke har kjøpt supporterkort men ønsker å bestille årboka kan dette gjøres ved å sende mail til dag-erik@fornoydefolk.no
To nybakte seriemestre
24.10.2013
I fjor spilte de begge på Kolvereids G 16 lag. I år har de tatt steget til Steinkjer G 19 hvor de ble seriemestre på laget Steinkjer har i 1. divisjon, blant annet foran juniorlaget til Rosenborg! Hard og målrettet trening hjelper! Gratulerer til Jahn Håvard, Georg og trenerne som har fulgt de både lokalt og på Steinkjer!
Årsmøte fotballgruppa
8.10.2013

Fotballkamp
29.9.2013
J14 1 Div Hjemmekamp Lørdag 5 Oktober kl 16.00 Sesongens siste kamp. Gjestene er Tiller
Dugnadslister Kolvereiddagene
31.7.2013
Alle skal nå ha mottatt lister over hvem som skal stille på dugnad under Kolvereiddagene. Både fotballgruppa, ski og håndball er med som hjelpere.
Status supporterkortet
31.7.2013
Salget har gitt en solid ekstrainntekt- men samtidig ikke så mye som vi hadde håpet på.
Trenerkurs- dato fastsatt
16.6.2013
Datoene for tidligere annonserte trenerkurs, barnefotball er nå klare: Fredag 30.08.13- søndag 01.09.13. Instruktør vil være Arnstein Holmvik. Sted: Kolvereid.
Vinn 25 billetter til RBK- Hønefoss 6. oktober
10.6.2013
I pausen på seniorkampen for damer mellom Kolvereid og Tydal førstkommende søndag (16.06.13 kl 15.00) trekkes det ut et lag fra KIL Fotball som får 25 billetter til kampen mellom Rosenborg og Hønefoss 6. oktober. Trekningen kommer i orden via fotballgruppan gode samarbeidspartner, Sparebank 1 Midt-Norge.
Trenerkurs
21.5.2013
Vi har som mål å få til trenerkurs på Kolvereid på tidlighøsten. For innhold i kurset- se nedenfor. Dato kommer vi tilbake til. Vi jobber også med å få til kurs for mer viderekomne trenere. Allerede nå ønsker vi at interessente kommer med en midlertidig påmelding. Dette gjør du ved å sende en mail til ronny@fornoydefolk.no. Vi er da inneforstått med at enkelte frafall kan komme dersom datoene ikke passer. Vi må ha 15 påmeldte for at dette skal gå i boks.
Supporterkortet 2013
8.5.2013
Se vedlegg for nyttig info om supporterkortet 2013
Laglederveiledning 2013
8.5.2013
Se vedlegg for info fra laglederveiledningen 2013
Teknisk ildsjel søkes
7.5.2013
Styret er på utkikk etter en ildsjel med teknisk innsikt som kan hjelpe oss med å annonsere alle hjemmekampene som spilles fra knøtt til senior.
På tide med litt oppdateringer igjen:-)
7.5.2013
Etter at det i altfor lang tid har vært for lenge mellom oppdateringene på nettsidene til KIL Fotball skal vi nå forsøke å få lagt ut endel nyttig info.
Klubbdommerkurs fotball
9.4.2013
Rørvik har invitert KIL fotball til å bli med på klubbdommerkurs. Kurset arrangeres i klubbhuset på Rørvik, og det blir praktisk dømming under kystbycupen. Se eget vedlegg om tid/sted/påmelding. KIL fotball håper at flere har lyst til å være med :)
FOTBALLKAMP - Kil's J14 lag
26.8.2010
Høstens første hj.kamp og det i 1. divisjon
Balljenter på Lerkendal 22.08.10
1.8.2010
Kolvereid's J14 lag i fotball - balljenter
Billig Påsketur til Lerkendal :))
30.3.2010
FØRSTEMANN TIL MØLLA FOLKENS !!! I forbindelse med at KIL G97 skal være ballgutter på Lerkendal 2.påskedag (5.april), så har vi 15 stk bill til overs for KIL`medlemmer. Prisen er beskjedne kr 250,- pr pers, og dette inkluderer både buss og bill til kampen. Bindende påmelding til Frode Granli tlf 99 46 40 71; førstemann til mølla :))
KIL gutter ballgutter på Lerkendal 2.påskedag
30.3.2010
2.påskedag setter ca 20 forhåpningsfulle G97 spillere på Sturla Fjær bussen, for en kjempe opplevelse som ballgutter på kampen mellom RBK-Strømsgodset. Det blir en stor opplevelse for guttene og en skikkelig "vitamininnsprøytning" før deres egne fotballkamper sparkes i gang 14.april. I tillegg får trolig noen av KIL`s egne lovende unge dommere, møte dagens kampleder Terje Hauge og hans assistenter samt 4.dommer. Dvs, våre dommere får være med inn i dommergarderoben for å overvære dommerens instruks før kampstart.
Knepent tap for Kolvereid/ Rørvik
9.2.2010
Samarbeidslaget Kolvereid/Rørvik på juniornivå i fotball, tapte i helga knepent mot Kolstad i første kvalifiseringskamp til 1. divisjon.
Dommertalent fra KIL debuterer i 3.divisjon!
9.10.2009
Marius Granli fra KIL fotball debuterer i morgen som assistendommer i 3.divisjon. Kampen spilles på Grong Sparebank stadion i Kleppen, og oppgjøret er mellom NIL fotball og Vuku. Etter en kort telefonsamtale med Kjell Alseth ved fotballkretsens kontor, så trengte ikke Marius lang betenkningstid for å takke ja til oppdraget.
Støtt KIL G19 på tur til England
6.8.2009
KIL G19 i fotball skal som mange vet til England på treningsleir i februar 2010. I denne forbindelse trenger guttene penger. Lokale butikker/bedrifter bidrar med en "nyskapning" på Kolvereid mht å få inn penger. Konseptet er utprøvd tidligere med stor suksess, både i Namsos, Levanger og Trondheim. Les mer hva dette går ut på !!!
Gavmilde Sturla Fjær
5.8.2009
KIL fotball`s lovende G19 lag skal til England på treningsleir i vinterferien i februar 2010. I denne forbindelse har Sturla Fjær kommet med et meget lukrativt tilbud til guttene: Gratis busstur til Værnes eller Gardermoen, tur/retur. Dette vil normalt ha en prisramme på mange tusen kroner. Guttene takker og bukker.
En litt vemodig dag for KIL fotball
3.7.2009
Fredag 3.juli blir en litt vemodig dag for KIL fotball, for da kjører familien Loller`s flyttebil til Sandefjord. De velger Sandfjord som base for familien, og hjemturer til "fødelandet" Danmark vil da bli enklere. KIL fotball vil takke for sportslige og sosiale bidrag til klubben, og ønsker guttene og familien lykke til videre i årene som kommer.
Storkamp med publikumsrekord???
25.6.2009
KIL/Nærøy`s seniorlag reiser til Bindal (Terråk) fredag ettermiddag for å spille siste seriekamp før fotballferien, og motstander er Bindal 2. Kampen spilles på Namdalens flotteste gressbane (Mathiasmoen) kl 1800. Det kommer garantert til å bli publikumsrekord, for det er meldt strålende vær samtidig som kampen inngår i programmet til årets Nordlandsbåtregatta.
Siste kamp for KIL G16
23.6.2009
Magnus Hamnes fra Bindalseidet spilte sin siste kamp i KIL trøya sist helg. Han har vært fast inventar på KIL`s G16 lag de to siste sesongene, og siste kamp ble spilt mot Mo il under sist helgs Kippermocup.
KIL J16 beseiret Rørvik
19.6.2009
Onsdag kveld tok Kolvereid`s J16 lag imot Rørvik til seriekamp på kunstgresset på Kolvereid. Spenninga var til å ta og føle på før kampen, for lokaloppgjør er ekstra spennende. Mange av jentene kjenner hverandre meget godt, og noen går sågar på skolen sammen. Når dommeren blåste av kampen sto det 3-1 til hjemmelaget KIL, og jentene kunne slippe jubelen løs etter seieren mot gjestene fra "vest".
Nytt "supert" resultat for seniorlaget i 5. divisjon
16.6.2009
I kveld tok KIL/Nærøy nok en seier i årets 5. divisjon. Det sterke resultatet ble oppnådd i bortemøte med Bangsund. Etter en "begredelig" 1.omgang av de gule/sorte og årsbeste i 2.omgang, så ble resultatet ved slutt 4-5 til gjestene.
Lagseier av KIL J16 mot Spillum
20.5.2009
Tirsdag kveld tok KIL J16 imot spillum til kamp på Sparebank1 stadion. Etter en jevnspilt 1.omgang ledet Spillum 0-1 til pause. Etter pause fikk KIL jentene en kjapp scoring, noe som "tente" innsatsen i laget. Med en fantastisk laginnsats og godt spill i andre omgang, dro jentene i land en 2-1 seier. KIL jentenes 2.mål ble scoret 10min før kampslutt.
"Tidligkamp" for KIL G19 på lørdag ((o:
13.5.2009
KIL`s G19 lag skal ha tidlig kamp lørdag 16.mai. Guttene tar imot Stjørdals Blink, og kampen starter kl 1000.Vi håper så mange som mulig setter av tid for å se våre beste ungdommer på hjemmebane. Morgenkaffe og stor fotballunderholdning må være midt i blinken dagen før nasjonaldagen.
God fotballhelg for KIL fotball
10.5.2009
Yngve og G19 laget "surfer" videre i den gode medgangsbølgen. Laget gjestet Levanger og Neset i helga, og guttene vant 3-0. Malte Loller virker å være i superslag for tiden, og han scoret 2 av målene. KIL`s 3.mål ble scoret av lagkapteinen Odin Hagan.
"Kongestart" av KIL G19
19.4.2009
KOLVEREID: Med tidligere G-16 trener Yngve Jakobsen ved roret har fotballgruppa på Kolvereid igjen satt G-19 skuta på vannet og stiller nå lag i den kommende sesongen med et langsiktig mål om spill i den gjeveste divisjonen om noen år. Det forteller Jakobsen selv dagen etter at Kolvereid feide Lånke av banen i serieåpningen på hjemmebane lørdag ettermiddag.
Klar til tjeneste for "moderklubben"
17.4.2009
Mats Kvisterø har signert for "moderklubben" KIL igjen. Han blir å finne på Kolvereid`s hardtsatsende G19 lag, og lagets trener Yngve Jakobsen er svært glad for at han vil gjøre tjenester for KIL. Mats har noen sesonger spilt for Rørvik il i G19 serien og 4.divisjon.
KIL J16 ga Hommelvik god mostand i dagens treningskamp!!
4.4.2009
Klokken 1200 i dag møttes KIL J16 og Hommelvik til treningskamp på Sparebank 1 stadion. I øsende regnvær ga KIL jentene Hommelvik god motstand, og når dommeren blåste av kampen ble resultatet uavgjort 2-2.
KIL G19 tapte treningskampen mot Bindalskameratene i dag
4.4.2009
KIL`s unge G19 lag tapte treningskampen mot 4.divisjonslaget Bindalskameratene i dag. Resultatet ble til slutt 1-3, i Bindalingenes favør. KIL guttene spilte en meget god 1.omgang, hvor det viste seg at Bindalingene fikk problemer mot fotrappe og ballsikre KIL gutter.
Hommelvik besøk på Kolvererid
3.4.2009
Kolvereid har denne helgen besøk av jentespillere fra Hommelvik. Det var under Malvik cup sist høst, Hommelvik tok kontakt med KIL fotball for evt besøk i norges minste by. De er her denne helgen på treningssamling, samt at vi kan bygge relasjoner og samarbeid sier KIL`s sportslige leder Per Helge Westermann.
KIL fotball "mister" sin suksesstrener.
1.4.2009
KIL fotball har fått den svært overraskende beskjeden om at suksesstrener Yngve Jakobsen kommer til å forlate klubben. KIL fotball synes dette er svært beklagelig, spesielt siden Yngve har oppnådd meget gode resultater med KIL fotballen de siste årene.
KIL dommere til TA-cupen på Steinkjer
27.3.2009
3 unge lovende dommertalenter tar turen til Steinkjer for å dømme under TA-cupen, 28.03.2009. Dette er en cup for J14 og G14, og kampene spilles på stor bane (11er fotball) på Guldbergaunet.
Snart seriestart: Her er kampene!!
25.3.2009
Nå nærmer seriestarten seg med "stormskritt" for våre fotballspillere. Det blir mange og spennende kamper i løpet av sesongen, det kan vi love. Les videre for å finne ditt aktuelle lag.
Hospiteringsregler på plass i KIL Fotball
20.3.2009
KIL fotball har over lengre tid jobbet med hospiteringsregler for klubben. Det er sportslig utvalg som har hatt utfordringen med å utforme reglene, som skal ivareta spillere med ekstra gode ferdigheter og holdninger.
Gode prestasjoner i Namsos Cup
13.3.2009
Tidlig søndag morgen reiste 3 G16 lag og 1 J16 i felles buss til Namsos for å delta i fotball cup. 2 av lagene nådde sluttspill, og til tider ble det levert god og underholdende fotball.